Alaposan megszépül a Final Fantasy XIV

  • Írta: szlav
  • 2024. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Dawntrail expanzió jókora grafikai vérfrissítést is hoz a több mint tíz éve piacon lévő MMORPG-be. Videón láthatjuk, hogyan szépül meg a játék, hamarosan pedig egy benchmark-eszközt is kapunk.

Idén már 11 éves lesz a Final Fantasy XIV Online, így azzal senki sem szállhat vitába, hogy a Square Enix MMORPG-jére ráfér egy kis grafikai kicicomázás. Az idén nyáron érkező új expanzió, a Dawntrail ezt is magával hozza, hiszen a rengeteg tartalmi újdonság mellett az egész játékot érinti majd a finomított bevilágítás, az új, magasabb felbontású textúrák érkezése, illetve az új animációk és részecskeeffektek is.

A lenti videóban láthatjuk, hogy hogyan fest majd a végeredmény. Nyilvánvaló, hogy az MMO látványa így sem veszi fel majd a versenyt az olyan új Final Fantasy-játékokkal, mint a XVI vagy a VII Rebirth, de a megújulás így is kézzel fogható. A mellékelt benchmark trailer mellett egyébként érdemes ránézni erre az X-posztra is, ahol közvetlenül egymás mellé állítva láthatjuk a Final Fantasy XIV jelenlegi és jövőbeli külcsínét.

A megszépült grafika azonban nagyobb gépigénnyel is jár. Reméljük, hogy a konzolos játékosoknak ez nem okoz majd nagy fejfájást, PC-n azonban már akár holnap leellenőrízhetjük, hogy hogyan fut majd a jövőben a Final Fantasy XIV. A Square Enix ugyanis most vasárnap élesíti a Dawntrail benchmark eszközét, melynek segítségével élesben renderelve pörgethetjük majd valószínűleg a fenti trailer jeleneteit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...