Ingyenes fegyver érkezett a 2016-os Ratchet & Clankbe

  • Írta: osan
  • 2024. április 15.
  • Hír
Link másolása
Mindig jó látni, mikor a fejlesztők vissza-visszatérnek egy régebbi alkotáshoz, hogy valamilyen új tárggyal, képességgel vagy lehetőséggel bővítsék az arzenálunkat ingyen. Most a 2016-os Ratchet & Clank kapott egy rajongók által imádott fegyvert.

Nemsokára a 8. születésnapját ünnepli a Ratchet & Clank felújított változata és ezt az Insomniac csapata egy ingyenes fegyverrel ünnepli, a Bouncerrel. A Bouncer még a Ratchet & Clank: Going Commandoban tűnt fel először, és hamar közönségsiker lett belőle hála annak az iszonyatosan élvezetes pusztításnak, amit okozhatunk vele.

X-posztban osztották meg a jó hírt, ahol egy videón láthatjuk működés közben a fegyvert. Elméletileg James Stevenson, a csapat közösségi igazgatója már rég a játékban szerette volna tudni a fegyvert, de jogi problémák miatt majd’ fél évtizedet kellett dolgoznia az ügyön – ahogy ezt írja is.

A Bouncer egyébként egyeseknek eddig is elérhető volt, azoknak, akik előrendelték a játékot. Azóta viszont, akik nem szavaztak bizalmat anno a felújított kalandnak nem férhettek hozzá a fegyverhez, így arzenáljukból hiányzott az utolsó darab. Most ez megváltozott és ingyen letölthetjük a kiegészítőt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...