Ratchet & Clank 2016 PS4

A 2002-ben megjelent játék remake-je, új szintekkel és fegyverekkel, amely ráadásul szorosan kapcsolódik a mozifilmhez is.
Típus: Akció, Platform

Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.

Íme, a PlayStation Plus márciusi felhozatala

Kifejezetten erős hónapnak örülhetnek a PlayStation Plus-előfizetők, elvégre a Bloodborne-t és az új generációs Ratchet & Clanket is megkapják márciusban. Viszont kaptunk egy rossz hírt is a szolgáltatás kapcsán.

Brit toplista: brutálisan nyitott az Uncharted 4

Az Egyesült királyságban az Uncharted 4: A Thief's End landolt a dobogó legfelső fokán, az első heti eladások 66 százalékkal múlták felül a harmadik rész teljesítményét. A legnagyobb vesztes a Battleborn lett.

Amerikai toplista: nyerő volt a Dark Souls III

Megérkezett az NPD Group jelentése az USA játékpiacának áprilisi teljesítményéről. A legkelendőbb konzolnak ismét a PlayStation 4 bizonyult, míg a játékot terén a Dark Souls III vitte a prímet.

Brit toplista: egy év után ismét trónon a Take-Two

Úgy tűnik, a Gearbox nem követett el egy újabb Aliens-fiaskót, a Battlebornnal sikerült kiköszörülnie a csapat hírnevén esett csorbát. Legújabb játékuk azonnal az élen nyitott a brit játékeladási toplistán.

Brit toplista: őrzi vezető helyét a Ratchet & Clank

Amíg a Ratchet & Clank-mozifilm csúfosan leszerepelt, addig az újrahangolt első rész remekül teljesít a szigetországban, így sikeresen megőrizte vezető helyét. Mögötte a Black Ops 3 és a Dark Souls 3 végzett.

Jól fogy a Ratchet & Clank

A heti brit toplistából már megtudtuk, hogy sokan voltak kíváncsiak a Ratchet & Clankre, most azonban a fejlesztők is csepegtettek némi információt a játék eladásairól.

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

Ratchet & Clank teszt

Bárcsak minden régi klasszikushoz olyan gondos kézzel nyúlnának a fejlesztők, ahogy tette azt az Insomniac Games a Ratchet & Clank rehabilitált változatával. A lombax és a kis robot kalandozása sose volt még ennyire szórakoztató.