Még több információ érkezett a Destiny 3-ról

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Bungie még nem jelentette be a trilógia harmadik darabját, egy jól értesült Reddit-felhasználó már számos konkrétumot elárult a játékról. Nevezetesen, hogy nem a Destiny 2 felújítása vagy egy DLC lesz, hanem igazi folytatás.

Ahogy arról beszámoltunk, egy bennfentes Reddit-felhasználó elárulta, hogy a Bungie már a Destiny 3-on dolgozik, amely Payback munkacímen fut - ő volt az a szivárogtató, aki megszellőztette The Final Shape DLC Prismatic alosztályát is a hivatalos bejelentés előtt. Egy új bejegyzésben még több konkrétumot elárult a shooterről.

Mégpedig azt, hogy a Destiny 3 igazi folytatás lesz, nem pedig egy nagy DLC, vagy a Destiny 2 felújítása. A Bungie korábbi alkalmazottjai szerint a fejlesztés a The Witch Queen megjelenése óta tart, igaz, akkor még csak a háttérben, mivel a Destiny 2 és a Marathon a források oroszlánrészét lefoglalta.

Tavaly nyári hír még, hogy a játékosok bármilyen képességet használhatnak, nem lesznek kaszthoz kötve, mert olyanok nem lesznek a harmadik részben állítólag. Van rá esély, hogy időközben változtak a dolgok. Bizonyára a Destiny 3 sorsa a The Final Shape DLC fogadtatásától is függ, amely június 4-én kerül a boltokba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...