Idén új Fight Night-játékot jelenthet be az EA Sports

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Közel másfél évtizedes pihenő után folytatódhat az EA Sports bokszjáték-sorozata - legalábbis egy friss szivárgás alapján nagyon így tűnik. Már ismert sportolók sem csinálnak titkot belőle - hamarosan itt a bejelentés?

Régóta várnak már a rajongók egy igazi bokszjátékra, ám a Fight Nigh-sorozat 2011 óta parkolópályán pihen, ám hamarosan mindez megváltozhat. A CombatESportsM X-fiók legfrissebb bejegyzése szerint az EA idén egy Fight Night-játék bejelentését tervezi. A névtelen források szerint a sportág nagyjai, Jaron Ennis és Raymond Ford is szerepelni fog az új részben.

Hab a tortán, hogy az említett Ford is megosztotta a posztot Instagram-sztorijában, ami mintegy megerősíti az értesüléseket. Kell ennél jobb ajánlólevél?

Noha az új Fight Night-játékról szóló pletykák már 2020-ban is felmerültek, amikor Eddie Hearn promóter elmondta, hogy az EA Sports már fontolgatja az új részt, később pedig az állították, hogy a fejlesztés korai szakaszban volt, mielőtt a projektet leállították. Az EA Canada ehelyett az EA Sports UFC 5-re összpontosított, ami tavaly októberben jelent meg.

2.
2.
Keresztesi Albert
1.
1.
crytek
Végre. Nagyon hanyagolják a boxos témát.. Ea play= game pass miatt dupla öröm ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...