A Ghost of Tsushima hozza el a trófeatámogatást PC-re

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Gépigény
Link másolása
A Sony tovább erősíti jelenlétét PC-n, hiszen a Ghost of Tsushima lesz az első olyan játék, amely elhozza a PlayStation-trófeákat, barátlistánkat és minden mást számítógépekre is. Emellett megérkezett a hivatalos gépigény is.

Az utóbbi években egyre több first-party cím jelent meg számítógépekre, és a PlayStation jelenléte egyre csak nőtt PC-n, így sokan kíváncsiak voltak arra, hogy mennyi időbe telik, mire a Sony elhozza a teljes integrációt a platformra. Nos, ez immáron hivatalos.

A gyártó elárulta,hogy a Ghost of Tsushima hamarosan megjelenő PC-s verziója lesz az első olyan játék, amely teljes mértékben integrálja a PSN-t és a trófeákat mégpedig egy új PlayStation overlay segítségével. A beépülő keretprogramot a Shift+F1 billentyűkombinációval hozhatjuk elő a játékon belül, ezzel hozzáférhetünk a barátlistánkhoz, a trófeákhoz, a beállításokhoz és a profilunkhoz - lásd az alábbi képeket:


Ez azt jelenti, hogy a Ghost of Tsushima: Director's Cut teljes trófeatámogatással rendelkezik, ugyanazokat az eredményeket nyerhetjük el, mint PlayStation 5-ön. Ráadásul a co-op-ra kihegyezett Legends mód teljes cross-play támogatást élvez majd, azaz együtt játszhatunk majd a PS4-es és PS5-ös játékosokkal.

Emellett fény derült a hivatalos rendszerkövetelményekre, érdekesség, hogy a legalacsonyabb beállításokon megúszhatjuk az SSD meglétét.

A Ghost of Tsushima: Director's Cut május 16-án jelenik meg PC-re.

3.
3.
Chdz
#1: Egy 4070-nek WQHD-ban se okozna gondot, sőt inkább az arra való, mint FHD-ra..
2.
2.
Chdz
Kb. Horizon gépigény, de azért egy Decimától messze van ez a graf, akinek futott a Horizon annak a Csucsima még jobban fog.
1.
1.
hedzsooo
Full HD is barati, ha vkinek eleg a 30 FPS, akkor akar a mara mar jo oregnek szamito GTX 1060-as is lehet eleg majd hozza. Ha ennek csak a fele igaz, akkor a full-grafikaval nem lesz Full HD-ben gondja a 4070-esemnek xd

Termeszetesen a japos szinkronnal fogom tolni! Angol meg majd marad a felirathoz, h azert ertsem is majd. :P xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...