PlayStationön és Switchen is elérhető lett a Grounded

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb first-party játékot tett elérhetővé a Microsoft a rivális konzolokon is, ami az Obsidian-féle Grounded. A hangyás live-service túlélőjáték ha hibamentesen nem is, de már PlayStationön és Nintendo Switchen is játszható lett.

A Hi-Fi Rush és a Pentiment után végre a Grounded is multiplatformosodott, folytatva a Microsoft legújabb törekvését a korábbi exkluzívokat tekintve. Az Obsidian Entertainment túlélőjátéka már elérhető Nintendo Switchen, PS4-en és PS5-ön, ráadásul teljes cross-platform támogatást élvez, és számos új funkció és tartalom is belekerült.

Az új verzió Grounded: Fully Yoked Edition névre hallgat, amely már tartalmazza a nagyra nőtt 1.4-es frissítést. Új ellenségek, New Game Plus mód, számos új épület és felszerelési tárgy került a kalapba. Sajnos loginproblémák és összeomlások árnyalják a startot, de bizonyára ez hamarosan megoldódik.

A fejlesztők ígérete szerint ez a Grounded utolsó nagyobb tartalomfrissítése, szóval bizonyára nagy durranásra számíthatunk a végére. Ne feledjük, hogy a sort a Sea of Thieves folytatja még ebben a hónapban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...