Már 40 millióan játszottak a Sea of Thieves-szel

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 18.
  • Hír
Link másolása
A játék hamarosan érkezik PlayStation 5-re, azonban a Rare elmondása szerint a PC-s és xboxos játékosok is elégnek bizonyultak a jelentős, 40 milliós mérföldkő eléréséhez.

A Sea of Thieves honlapján megjelent közlemény szerint a megjelenés óta már 40 millióan álltak kalóznak. “Biztos vagyok benne, hogy el tudjátok képzelni, ha a Sea of Thieves-ről van szó, akkor a napjaim tele vannak számokkal. Fejlesztési költségek, aktív szerverek, a következő frissítés időpontja. Néha azonban kiemelkedik néhány igazán különleges szám, például a 40 millió – amivel kapcsolatban büszkén jelentem be, hogy ennyien próbálták már ki a játékot.”

Olvashatjuk a közleményben, amelyet Joe “Three Sheets” Neate, a játék producere jegyez. Később kiemeli, hogy ezt a számot még a játék PlayStation rajtja előtt érték el az Xbox-konzolok és a PC játékosai. Természetesen kitér arra is, hogy az újabb platformon való megjelenéssel a játék közössége minden bizonnyal tovább fog bővülni.

A Sea of Thieves egyike annak a négy, korábban Xbox-exkluzív címnek, amely a rivális Sony legújabb konzolján is elérhető lesz. A PlayStation 5 tulajok április 30-án bonthatnak majd vitorlát, illetve az előrendelőknek már elérhető a bétateszt, amely úgy tűnik, hogy nagy népszerűségnek örvend, erre a 40 millió játékost bejelentő közleményben is tesz utalást Joe Neate.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...