Idő előtt lelepleződött a Kingdom Come: Deliverance 2

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Warhorse Studios hivatalosan csak ma este rántotta volna le a leplet a középkori RPG-jük folytatásáról, egy kiszivárgott videó megerősítette a Kingdom Come: Deliverance 2-t. A játék már idén a boltokba kerül.

A nyitott világú realisztikus szerepjáték második része az amerikai IGN hibájából idő előtt kiszivárgott, miután egy rövid előzetes valahogy felkerült az oldalra. A Kingdom Come: Deliverance 2 története hasonló lesz az elődjéhez, azaz egy földműves elhagyja faluját, hogy lovag legyen, bár egy ismerőse figyelmezteti, hogy az ilyen élet hamar véget érhet. Nem tudjuk megmondani, hogy vajon Henry-ről, az előző rész főhőséről van-e szó.

A videó végén látható infók tanulsága szerint az RPG 2024-ben jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 5-re. Az előző generációs masinák és a Switch - jelen állás szerint - kimarad a szórásból.

A hivatalos bemutatóra ma este 20 órától kerül sor a Warhorse jóvoltából. A Kingdom Come: Deliverance első része megérdemelten lett sikeres, több mint hatmillió eladott példányban kelt el, és ebbe a számba még nem tartozott be a nemrégiben megjelent Switch-változat.

7.
7.
Cole
#3: Nem csak, hogy jól állnak vele, kész van. Január óta ott van a fejlesztőknél. Csak bele kell frissíteniük végre és hivatalosan benne lesz a magyar nyelv is. Csak hát idő kérdése, átnézik meg minden(bár a srácok elég alapos munkát végeztek, több programozói hibára is felhívták a figyelmét a készítőknek), de igazából már csak rajtuk múlik, hogy mikor kerül bele.
6.
6.
crytek
A bemutatot elnézve nem venni észre rajta hogy eltelt 6 év... a map más minden más kb ugyanaz..
5.
5.
Extol
Ez már valami. Remélem az első rész humora jellemző lesz erre is
4.
4.
Viktor_The_Best
A képen látható lovag se örül ennek... XD
3.
3.
crytek
#2: Az elsőhöz készül már a magyarítás....elméletileg jól is állnak vele
2.
2.
GAMEROD
Nem bántam volna magyar feliratot a játékba, ha magyar szövegek is elhangoztak benne. Nem túl szerencsés marketing szempontból, ha pont olyan nyelveket nem raknak bele, ami régiókat érint is maga a téma. Még tán most készül el az előző fordítása.
1.
1.
hedzsooo
Boritekolhato volt, h a KCD2 erkezik toluk, varjuk az esti infokat rola szeretettel! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...