Hivatalosan is berendelték a Fallout második évadát

  • Írta: szlav
  • 2024. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Természetesen sejthettük, hogy nem marad ennyiben a Prime Video őrült sikernek örvendő adaptációja, ma azonban hivatalosan is megerősítették: az Amazon berendelte a sorozat második évadját.

Ha az első évad elsöprő sikere vagy a záró képsorok nem tették volna egyértelművé, hogy nyitva áll a kapu a Fallout folytatása előtt, akkor az Amazon most hivatalosan is megejtette a bejelentést. Bizony, berendelték a második évadot, Lucy, Maximus és a Ghoul őrülten szórakoztató és abszurd módon brutális kalandjai várhatóan velünk maradnak a következő jópár évben. Bátran kijelenthetjük: a videojátékok film- és sorozatadaptációja feletti átok már rég megtört, Hollywood végre képes értő kézzel hozzányúlni az efféle alapanyagokhoz.

A Fallout TV-sorozat pontos számadatait még várjuk, de a széria sikerét jól demonstrálja, hogy a premier után eszeveszett népszerűségre kelt gyakorlatilag minden, aminek a borítójára "Fallout" van írva. Az európai játékeladásokat teljesen leuralta a franchise, és ez valószínűleg nincs másképp a globális piacon sem.

Üröm az örömben sajnos, hogy egy újabb, teljes értékű folytatásra, azaz a Fallout 5-re még jó sokat kell várnunk, hiszen a Bethesda erőforrásai is végesek, a stúdió pedig jelenleg több nagy kaliberű projekten is dolgozik (például a The Elder Scrolls VI-on.) Valaki szóljon Phil Spencernek, hogy ilyenkor kell megbízni az Obsidiant egy újabb spin-offal!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...