Rázósan kezdett a No Rest for Wicked

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 19.
  • Hír
Link másolása
A tegnap elindult korai hozzáférés óta a játék "Vegyes" értékelésen áll, a játékosoknak tetszik ugyan a koncepció, viszont még rengeteg munka lesz a Moon Studios alkotásával.

A Moon Studios izometrikus akció-RPG-je tegnap jelent meg, és bár korai hozzáférésű címről van szó, úgy látszik, hogy a játék jelenlegi állapotát nem tudják teljes egészében elfogadni a játékosok. A készítők számára rendkívüli öröm, hogy sokan kíváncsiak az új címükre, és ők maguk is megerősítették, hogy számos ponton még van hova fejlődnie a játéknak.

Ezzel együtt is érdekes látni, hogy a játékosok számára nem felhőtlen az élmény, a No Rest for the Wicked értékelése több mint 4500 véleménye után is "Vegyes". Ami talán bizakodásra adhat okot, hogy a legtöbb negatív értékelés a játék teljesítményével kapcsolatos, a játék sok esetben nincs a helyzet magaslatán. A pozitív értékelések is alátámasztják, hogy maguk az alapok rendben vannak, csak még várni kell egy-két frissítésig, esetleg a végleges megjelenésig, hogy teljesen élvezhető legyen a játék.

Az oldalnézetes, metroidvania Ori-játékok fejlesztőinek új játékát a Private Division adta ki, és április 18-án jelent meg PC-re, korai hozzáférésben. A teljes megjelenés már Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

3.
3.
delphijos
#2: Ugyanezt gondolom. Ez a játék egy brutál meglepetés nekem, szerintem szenzációs lett. Inkább azon múlik majd minden, hogy ne évekig legyen EA-ban.
2.
2.
Ganzer
#1: Ez a játék messze nem olyan rossz mint ahogy előadják, ezt közel 20 óra játékidővel mondom. Néha beesik az fps, de már kapott azóta 2 patchet, úgyhogy az is alakul. Elég sok tartalom van már most is benne, a grafika nagyon szép, a harc is remek.
1.
1.
Chdz
EA-es játékként elég gyatrán kezdett, az Enshrouded, vagy V Rising messze jobban nyitott, ez még nagyon félkész lehet. Majd polírozzák még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...