Megint csúszik a Prison Architect 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 19.
  • Csúszás
Link másolása
A márciusi megjelenést idő közben májusra módosították, viszont ezt sem tudták tartani a készítők, így csak ősszel fogunk tudni újra börtönöket tervezni a raboknak.

Egyre kevésbé megy ritkaság számba, ha egy játék csúszásáról kell beszámolnunk, sőt lassan az is, ha sorozatos csúszásról van szó, viszont amikor alig egy hónapon belül kétszer is odébb tolják a megjelenést, arra akarva-akaratlanul is felkapja az ember a fejét. Sajnos a Prison Architect folytatása kapcsán pont erről van szó.

A játékot eredetileg március 26-án adták volna ki, amit aztán eltoltak május 7-re. Most, kicsivel több mint két héttel a megjelenés előtt a készítők újból elhalasztották a rajtot, ráadásul nem is kicsivel. Az immár 3D-s börtönépítős játékra egészen szeptember 3-ig kell várniuk az építészeknek.

Bár direktben nem a hibák javítását és az optimalizáció tökéletesítését adták meg a csúszás okának, a fejlesztő Double Eleven tervei szerint kihasználják az időt a játék finomítására. Az új dátum szerint a Prison Architect 2 szeptember 3-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...