Bejelentették a Biped 2-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A lazulós co-op puzzle játék megjelenésére még legalább egy évet várnunk kell, viszont mindenre érkezik majd, és ami a legjobb, hogy kapásból támogatja majd a cross-playt.

A Biped első része egy igen kellemes kis co-op móka volt, ahol két robotot irányíthattunk társunkkal, célunk pedig különböző puzzle-ok megfejtése volt, hogy így kapcsoljunk vissza rengeteg jeladót. A folytatás története is itt veszi fel a fonalat, kalandunk immár egy másik bolygón folytatódik majd.

A játékmenet pár új trükkel bővül, viszont alapvetően ugyan az marad, mint az első részben. Viszont aki szeretné belevetni magát egy kis páros mókába, annak egyelőre más elfoglaltságot kell keresnie, mivel a játék megjelenése még odébb van. A kiadó META Publishing 2025 második negyedévében jelenteti majd meg a játékot, igaz, akkor lényegében minden platformra, és az ígéretek szerint kezdetektől fogva adott lesz a cross-play.

A Biped 2 PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re várható, remélhetőleg nem fog csúszni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...