Az első Fallout-játékok alkotójának is tetszett a sorozat

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Tim Cain az első két játék fejlesztésében vett részt, azonban azóta is rendszeresen megszólal a Fallout-univerzummal kapcsolatban. Ezúttal a sorozat alkotóit illette dicsérő szavakkal.

Tim Cain egy YouTube videóban osztotta meg a sorozattal kapcsolatos gondolatait. rögtön az elején leszögezi, hogy a Prime sorozat tetszett neki, majd közel negyed órát beszél még arról, hogy miért is.

Elsősorban azt emeli ki, hogy a széria kifejezetten jól adja át a Fallout hangulatot, ami nem egyszerű feladat, mivel meglátása szerint  posztapokaliptikus nem-Fallout dolgokat egyszerű csinálni, a kihívást az jelenti, hogy ez miképp illik a franchise világába.

Kiemelte még, azt is, hogy kifejezetten élvezte, hogy a sorozat a videójáték fanoknak készült, rengeteg elemet emeltek át a játékokból és külön tetszett neki, hogy nem próbálták meg egy narrátorral elmagyarázni a nézőnek, hogy mi történik. Végül pedig külön kitér arra is, hogy kifejezetten tetszett neki a három főszereplő, akikben három különböző játékos-típust vélt felfedezni.

Az április 10-én debütáló sorozat rendkívül nagy sikert aratott. Európában rövid idő alatt felkerült a játék eladási toplistákra minden, ami Fallout, a héten pedig hivatalosan is megerősítették, amit már a premiernél tudni lehetett, miszerint érkezik a második évad. A sorozatról mi is írtunk kritikát, azt ide kattintva lehet elolvasni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...