Új területekkel bővül a Fallout 76

  • Írta: szlav
  • 2024. április 20.
  • Hír
Link másolása
Ráadásul ezúttal nem egy különálló helyszínt kapunk, hanem Appalachia térképe bővül majd a Skyline Valley régiójával. Ez a Fallout 76 alaptérképének első ilyen nagy bővítménye.

A Fallout TV-sorozatnak köszönhetően a Fallout 76 is életre kapott, a visszatérő játékosok pedig örömmel konstatálhatják, hogy az egykor igen cudarul festő MMO-sított RPG mára egy egészen nagyszerű játékká nőtte ki magát. Az pedig szintén jó hír, hogy a Bethesda a továbbiakban sem engedi el a játék kezét: már a kanyarban van a Fallout 76 következő nagy frissítése, amely egy teljesen új régióval egészíti ki Appalachiát.

A Shenandoah folyó környékét övező Skyline Valley ugyanis nem egy olyan különálló, a fő térképtől független bővítményként kerül a játékba, mint korábban Pittsburgh vagy Atlanta, hanem a már meglévő világ friss toldalékaként. A várhatóan júniusban élesedő update (melynek a PTR tesztelése már folyik) a térkép déli alját egészíti majd ki 28 új meglátogatható helyszínnel vagy tájékozódási ponttal, kapunk számos új küldetést, ráadásul a frissítés alaposan felfrissíti majd a harcrendszert és az időjárási eventeket is - a völgyben még hatalmas tornádókkal is találkozhatunk majd!

Ha tehát a kezdeti rossz híre miatt eddig kihagytátok volna a Fallout 76-ot, a tévésorozat azonban meghozta a kedveteket, akkor mindenképp ajánljuk, hogy nézzetek rá a játékra!

1.
1.
Chdz
Egy modolt FO4 Single bohóckodás szerintem még mindig messze jobb, mint a 76, viszont azt nem tudod haverokkal játszani meg nem online. Nextgen frissítés is szétcseszi majd az egészet, annyiból jó, hogy már szarrá van játszva (500 óra) hogy nem is izgat már igazán.. A London inkább, de sajnos ez van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...