Az EA Playbe tarthat a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 22.
  • Hír
Link másolása
Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, viszont az EA szolgáltatására hivatkozik többek között a PlayStation Store oldala is, igaz, nem minden régióban elérhető egyelőre az ajánlat.

A tavalyi év egyik legnagyobb megjelenése volt a Respawn Star Wars-játéka, a Jedi: Survivor, amelyben Cal Kestis történetének folytatását élhettük át. A rendkívül rázós rajt mögött főleg az optimalizáció hiánya állt, viszont a technikai malőrök javítását követően egy igazán élvezetes játék marad hátra, ami minden szinten emelte a tétet a Fallen Orderhez képest.

A EA azon kiadók sorát erősíti, akik nemcsak saját áruházzal, de saját előfizetéssel is rendelkeznek. Az EA Play ára ugyan emelkedett, viszont ha igazak a pletykák, hamarosan a fent említett Star Wars-játék is bekerül majd a kínálatba. Bár egyelőre nem erősítette meg senki sem hivatalosan, hogy a játék bekerül az EA Play katalógusába, a PlayStation Store-ban már úgy mutatkozik, mintha már most is elérhető lenne.

A Star Wars Jedi: Survivor 2023. április 28-án jelent meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, így nem lenne annyira meglepő, ha az egy éves játékkal igyekezne az EA indokolni az áremelést.

2.
2.
Doomsayer
Nem szoktam sopánkodni, ha megveszek valamit és utána bekerül GP-be, de ebben az esetben azért van egy olyan véleményem, hogy akár ki is várhattam volna. Igazából mind PC-n, mind konzolon a játszhatatlanság határán van és kifejezetten otromba gagyi minőségű a játék, ami egyáltalán nem méltó az AAA névre - de ettől függetlenül, vagy ha valaki túl tud ezen lépni (pl ha olyan kedvem van én is), akkor egy jó játék, illetve jó élmény.
1.
1.
crytek
Mivel lejár az 1 év megjelenéstől számítva így ez nem újdonság.
alap EA Play = Game pass szóval lesz mit tolni megint :)

Ja közben X-en nézem már hivatalos április 25-én jön EA play-be azaz game passba is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...