Megérkezett a Lords of the Fallen utolsó frissítése

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 24.
  • Hír
Link másolása
A különböző patchek és javítások mellett a játék jelentette kihívást is variálhatjuk. A soulslike játék roguelike elemekkel is bővült az utolsó tervezett frissítés után.

Az 1.5-ös, Master of Fate (a sors ura) névre hallgató frissítés az utolsó, amivel a Hexworks tavaly év végén közzétett roadmap alapján számol. Ezzel lezárult a megjelenés óta közel 30 javítást tartalmazó patchek és új tartalmak sorozata, a fejlesztők koncentrálhatnak a következő játékra.

A Master of Fate legnagyobb újítása a már korábban beharangozott “módosító eszköz”, ami lényegében egy véletlenszerűsítő, amivel befolyásolhatjuk a játék fontos elemeit. Amikor új kalandba kezdünk, akkor mostantól hét aspektusát tudjuk módosítani a játéknak. Ide tartozik például az ellenségek spawnolása, de randomizálhatjuk a zsákmányt, illetve beállíthatjuk, hogy minden fegyvert már eleve fejlesztve kapjunk. A mazochistáknak pedig ott van az Ironman mód, amivel egyetlen életünk van a játék során.

A jó hír a játékot módosító elemekkel kapcsolatban, hogy a döntésünk nem végleges, a tábortüzeknél bármikor tudjuk módosítani a beállításokat. Emellett érkeztek még új achievementek is azok számára, akik már végeztek a játékkal, illetve számos optimalizálást szolgáló javítás.

A VG247 összesítése kiemeli, hogy a fejlesztők kiemelték, rendkívül büszkék arra, amit sikerült elérniük a játékkal. A Hexworks állítása szerint most már mindössze a játékmeneteknek kevesebb, mint 1 százaléka ér véget a program összeomlásával, ami nagy előrelépés a megjelenéskori állapothoz képest.

1.
1.
JimmyX
Nyomjuk végig, már megint!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...