Lords of the Fallen PC, PS4, XBOXONE

Tomasz Gop, a Witcher atyjának első munkája a City Interactive-on belül.

Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.

CI Games-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Újabb akcióval jelentkezett a Humble Bundle, amiben ezúttal olyan játékok kaptak helyet, mint például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Lords of the Fallen: Game of the Year Edition - csakhogy a nagyobb címeket említsük.

Felvásárolta a The Surge fejlesztőit a Focus Home

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy felvásárolta a The Surge-sorozat mögött álló Deck13 csapatát, emellett belengette, hogy több játékbemutatóval is készül a közeljövőben.

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.

Ezeket kapják szeptemberben a PS Plus-tagok

A Sony is alaposan megnyomja az iskolakezdést, szeptemberben két különösen jó játékot tölthetnek le a PlayStation Plus-előfizetők PS4-re. Az egyik a sikergyáros Journey, a másik a Lords of the Fallen.

Frissítve: Ezek a márciusi Games with Gold-játékok

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a márciusi Games with Gold-játékok felhozatalát, de egy most kiszivárgott lista szerint többek között a Borderlands és a Lords of the Fallen is felkerülhet a virtuális polcunkra.

Lords of the Fallen - júniusban jelenik meg a GOTY

A City Interactive és a Deck 13 hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő hónapban, vagyis júniusban bemutatkozik a hamarosan folytatással is jelentkező Lords of the Fallen Game of the Year kiadása.

E3 2015: Három játékot mutat be a Focus Home

Az idei E3-on is képviselteti magát a Focus Home Interactive, ahol két, még bejelentésre váró játékkal rukkolnak majd elő. Az egyiket a Lords of the Fallen csapata, a másikat pedig a Divinity: Original Sin fejlesztője készíti.

A Deck 13 szívesen alkalmazná Kojimát

Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi is lesz most Kojimával és munkatársaival, de Lords of the Fallen fejlesztője szívesen alkalmazná az MGS-sorozat megálmodóját, ha a Konamit otthagyná.

Dátumot kapott a Lords of the Fallen kiegészítője

Ugyan januárban már meg kellett volna jelennie a Lords of the Fallen első komolyabb kiegészítőjének, az Ancient Labyrinth-nek, erre eddig nem került sor. A CI Games tájékoztatása szerint a DLC március elejétől lesz elérhető.