Újabb fordulat a Tarkov PvE módjával kapcsolatban

  • Írta: osan
  • 2024. április 28.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy a frissítés nem DLC, ennek ellenére mégis elérhető lesz az EOD tulajok számára, miután a játékmód kilép a korai hozzáférésből. Addig fizetni kell a "tesztért".

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Tarkov játékosok felháborodtak az új kiadáson, ami 250 dollárért kínál új tartalmat a játékhoz. A problémát az okozta, hogy a játék megjelenésekor drágábban meg lehetett vásárolni az Edge of Darkness (EOD) kiadást, amivel azt ígérték a fejlesztők, hogy minden jövőbeli DLC ingyenes lesz.

A most piacra dobott The Unheard Edition azonban tartalmaz egy PvE játékmódot, illetve több olyan extrát, ami miatt a közösség pay-to-winnek bélyegezte. Sokan amiatt is fel voltak háborodva, hogy hiába vették még anno a drágább kiadást, most újabb 250 dollárért férhetnek csak hozzá az új módhoz.

A fejlesztők először csak blokkolták a hivatalos kommunikációs csatornákat, majd nem sokkal később megígérték, hogy fél évre elérhetővé teszik az új játékmódot az EOD tulajok számára is. Ez azonban továbbra sem aratott osztatlan sikert, ezért további engedményeket tett a Battlestate Games.

Redditen tettek közzé egy posztot, amiben megerősítik, hogy a The Unheard Edition részükről továbbra sem tekinthető DLC-nek, illetve a PvE mód egy teljesen külön szerver infrastruktúrán működik, így egész egyszerűen nem tehetik minden EOD tulaj számára elérhetővé, egyelőre. A közösség heves tiltakozásának nyomán ugyanis úgy döntöttek, hogy idővel a játékmód ingyenesen elérhető lesz, de csak a játék végleges megjelenése után. Jelenleg a játék korai hozzáférés státuszban fut és lehetetlen megmondani, hogy ez mikor fog bekövetkezni.

Addig is, aki "tesztelni" szeretné a PvE módot, annak továbbra is van lehetősége megvásárolni a The Unheard Edition-t, az EOD kiadás tulajdonosainak ez 50 százalékkal olcsóbb lesz. Aki pedig már megvette a kiadást teljes áron, (és már rendelkezett korábban az EOD kiadással) az hamarosan kapni fog egy Left Behind Edition kulcsot.

A posztot azzal zárják, hogy a terveik között szerepel, hogy az Escape from Tarkov bármelyik kiadásának a tulajdonosai tesztelhetik az új PvE játékmódot, persze nem ingyen. Annyit elárultak, hogy az EOD tulajok ezt 70 százalékos leárazás mellett tehetik majd meg, arról azonban nem írtak, hogy ez a 70% a The Unheard Edition árából jön le, vagy lesz egy külön opció az új játékmód megvásárláshoz és ahhoz képest kell majd nekik kevesebbet fizetni.

4.
4.
s4jtqkac
8 éve béta játékot játszó arcoknak oda kínálták, h az eddigi 150re dobjanak rá még egy százast. És elég sokan elég béták voltak, h be is fizessék a beta tax-ot. Hardcore béta arcok lol
3.
3.
Belunt
hát, aki ilyen szemtelenül próbálna lenyúlni, azonnal hagynám a csudába.
2.
2.
mdr88
Nem követem a dolgokat... elengedtem... játszom, amíg még élvezni lehet... azt viszont tudom, hogy az az EOD tulaj, aki első körben frissített $100-ért Unheard Edition-re az bukta az EoD-hez járó Tarkov Arena hozzáférést... ezzel nem tudom kezdtek-e valamit azóta, mert hogy az új kiadáshoz $250-ért nem jár az Arena :)
1.
1.
Ganzer
Pusztulat hozzáállás. Amelyik Tarkov veteránnak van egy kis esze az otthagyja ezt a játékot. Ha egyszer bohócnak néznek akkor ez máskor is elő fog fordulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...