Jövőre érkezhet a Kingdom Hearts IV

  • Írta: szlav
  • 2024. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Square Enix két évvel ezelőtt, a széria 20. születésnapján jelentette be a Kingdom Hearts IV-et, azóta azonban szinte egy szót sem hallottunk a játékról. A pletykák szerint hamarosan új trailer érkezik, és a megjelenés sincs túl messze.

Minden idők egyik legkuszább és legimádnivalóbb sorozata a Kingdom Hearts. A Disney mesefiguráit a Square Enix japános bájával vegyítő ikonikus franchise felett azonban az elmúlt pár évben csend honolt - a legutóbbi nagy bejelentés akkor érkezett, amikor 2022. áprilisában bejelentették a negyedik rész érkezését. Jó hír viszont, hogy az a szóbeszéd járja, hogy Sora hamarosan újra a Keyblade után nyúl, a legújabb látnivalók pedig már a küszöbön vannak.

Adja magát, hogy az E3 megüresedett helyét betöltő digitális showműsorok egyikén érkezzen a Kingdom Hearts IV következő trailere, ha pedig hihetünk a jól értesült leaker, DanielRPK szavainak (via Insider Gaming), akkor bizony jó eséllyel ez lesz a helyzet - a szivárogtató szerint hamarosan befut a régóta várt előzetes. Ennél is jobb hír viszont, hogy a játék megjelenése sincs beláthatatlan távolságban, a szivárogtató forrásai szerint ugyanis a 2025-ös évet célozza a Square Enix.

Az eddig megszellőztetett infók szerint egyébként 2020-ban kezdődött meg a Kingdom Hearts IV fejlesztése. Az előző rész történetét folytató cselekmény minden eddiginél szabadabb játszóteret adhat a multiverzum mesebeli világainak a felfedezésére, ráadásul a különféle Disney-karakterek hétköznapi életébe is mélyebb betekintést nyerhetünk majd. Kíváncsian várjuk a hivatalos részleteket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...