GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.
Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.

Hideo Kojima mester kétszer is bemutatja majd a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-ot: az első európai bemutató alkalmából eddig sosem látott ingame jelenetek is várnak az érdeklődőkre. Először lesz kipróbálható a Pro Evolution Soccer 2008 szinte minden platformon, sőt állítólag különféle bejelentések is elhangzanak majd a játékkal kapcsolatban.

Erős lesz a kézikonzolokra készülő játékok szekciója is, hiszen a Castlevania: The Dracula X Chronicles és a Silent Hill Origins mellé érkezik majd a Coded Arms: Contagion és a Steel Horizon is. A kiállításon fog először bemutatkozni a Let's Yoga és a Konami Arcade Classics, ráadásként pedig új Yu-Gi-Oh! és DancingStage játékokat is lelepleznek majd.

Természetesen jelen lesz a Silent Hill 5 is: remélhetőleg számos ingame anyagot sikerül begyűjtenünk a várva-várt folytatásról. A filmek alapján készült játékok sorát erősíti az új Hellboy-produktum, végül pedig nem mehetünk el szó nélkül az egyedüli Wii-játék mellett sem: a Dewy's Adventure szintén képviseltetni fogja magát az expón.
2.
2.
dox
most ezt a gamet kidobják ps2-re is?
1.
1.
shadow16
PES 2008 A legkirályabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szarrá veri a FIFA 08-at mert a PES 2008-nak next gen grafikája lesz PC-n és sokkal reálisabb is mint a szutykos FIFA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...