Games Convention 2007

Az E3 kinyírása után Európa legnagyobb játékshowja a világ legnagyobb videójátékokkal kapcsolatos expójává nőtte ki magát. Éljen! Irány Lipcse!

Viszlát Games Convention, üdvözlet GAMESCom!

Ahogy azt már tudni lehetett, a Games Convention rövid, ám annál sikeresebb élete véget ért, helyét a GAMESCom vesz majd át, Lipcse helyett Kölnben.

Kanadában is megrendezik a Games Conventiont?

Az E3 drasztikus átalakításával a Games Convention a világ legnagyobb játékkiállításává nőtte ki magát: könnyen lehet, hogy nemsokára Kanadában is megrendezik az expót.

Kölnbe költözik a Games Convention

Komoly változások érik a világ legnagyobb játékkiállítását - szerencsére az európai rendezvény nem jut az E3 sorsára, sőt inkább profitál a változtatásokból!

300 ezer látogató a 2009-es GC-n?

Már így is a világ legnagyobb játékshowjává nőtte ki magát a Lipcsében megrendezett Games Convention, a szervezők szerint azonban ez még sokkal durvább lesz.

GC 2007: Call of Duty 4 gameplay és interjú

A Call of Duty 4-ből kaptunk egy új videót, melynek megtekintése igen is kötelező azoknak, akik várják a játékot és/vagy szeretik az FPS-eket.

GC 2007: Unreal Tournament III bemutató PS3-on

Új bemutató érkezett az Unreal Tournament III-ról, amelyben az egyik fejlesztő mesél közel öt percen keresztül a PS3-ra, X360-ra és PC-re készülő játékról.

GC 2007: Killzone 2 - megkésett gameplay videó

A fantasztikus Killzone 2 PlayStation 3-exkluzív FPS-játékból érkezett egy három perces gameplay videó. Megtekintése igencsak ajánlott!

GC 2007: GPS készül Sony PSP-re!

Játékkiállítás keretében tartott sajtótájékoztatóján a Sony bemutatta a Go!Explore-t, a PSP számára kifejlesztett új műholdas navigációs csomagot.

GC 2007: Unreal Tournament 3 trailer

Ismét nagyot alkotott a Midway! A Bungie felkötheti a gatyáját, ha az UT3 játékélménye ugyanis csak feleannyira is jó, mint a látványvilága... akkor biztos befutó!

GC 2007: Painkiller: Overdose videó érkezett

Már korábban is tudtuk, hogy a Serious Sam klónnak, a Painkiller-nek készül a folytatása, ami az Overdose címet viseli. Hogy ez milyen lesz?