Egy délkelet-ázsiai szigeten játszódik a Resident Evil 9?

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 7.
  • Pletyka
Link másolása
Ízlelgessük csak a címben szereplő állításokat! Bizony, Dusk Golem visszatért a legfrissebb Resident Evil-pletykákkal, aki szerint a folytatás egy fiktív városban játszódik egy délkelet-ázsiai szigeten. Amit állítólag Szingapúrról mintáztak.

Az biztos, hogy Dusk Golem elég konkrét belső infókkal rendelkezik a Resident Evil következő fő részéről, amely a korábbi pletykák szerint (részben vagy teljesen) nyitott világgal operál, köszönhetően a Dragon's Dogma II-ben debütált technológiának. Már a várható helyszínről is lehullhatott a lepel, hiszen a szivárogtató erre tért ki legutóbbi tweetjében.

Ha minden igaz, a Resident Evil 9 egy délkelet-ázsiai szigeten játszódik, mégpedig egy fiktív vidéki városban, amit a valódi Szingapúr ihletett. Hogy vajon Chris Redfield (ha egyáltalán ő a főszereplő), miért megy oda, arról még nem szól a fáma, de az írók bizonyára hihető okot találnak majd ki.

Dusk Golem emellett megfogadta, hogy nem fog több részletet kiszivárogtatni a játékról, hiszen csak hagyja, hogy a Capcom tegye és dolgát és meglepje az embereket. Ezek alapján joggal bízhatunk benne, hogy a Resident Evil 9 nem véletlenül gazdálkodhat a széria legnagyobb költségvetésével, hiszen nagy reményeket táplál iránta a fejlesztő. A munkálatok már 2018-ban elkezdődhettek, és a kiadó állítólag már 2025 januárjában a boltokba küldi túlélőhorrort.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...