Ma este jelenthetik be az ASUS ROG Ally utódját

  • Írta: szlav
  • 2024. május 9.
  • Hardver
Link másolása
Még egy éves sincs az ASUS kézi gamer PC-je, de úgy tűnik, hogy a vállalat máris valami újdonság leleplezésére készül. Nagyon úgy fest, hogy már úton van a ROG Ally következő, izmosabb változata.

Egészen fiatal még a kézben hordozható gamer számítógépek berobbanása, az azonban vitathatatlan, hogy az olyan gépek, mint a Steam Deck, a Lenovo Legion Go vagy éppen az ASUS ROG Ally sikerrel vágtak maguknak saját szeletet a piac tortájából. A mai cikkünk főszereplője, a ROG Ally alig egy évvel ezelőtt, 2023 júniusában került fel a boltok polcaira, ám úgy tűnik, hogy az ASUS már most, az évforduló előtt valami nagy bejelentésre készül, mégpedig az utóddal kapcsolatban.

A gyártó YouTube-csatornájára ugyanis felkerült egy egyelőre még csak készenléti állapotban lévő videó, melynek ma este 21:00 órakor lesz a premierje. A videó címe "The next ROG Ally is coming...", ami egészen téveszthetetlenné teszi, hogy miről is lesz szó. Valószínű, hogy egy spec bump-ra számíthatunk, vagyis az eddig ismert készülés frissebb, még erősebb hardverrel ellátott új kiadására.

Miután megtörtént a bejelentés, a részletekkel majd mi is jelentkezünk. Addig is, fent elérhetővé tesszük a ma este élesedő videót.

4.
4.
crytek
#3: Kinek kell megérteni? Annak aki degsezre keresi magát a gépekkel? Vicces felvetéseid vannak.Amíg élnek emberek mindig lesz kinek eladni ezeket ,mert venni fogják őket
3.
3.
silkgoat
Mikor ertik mar meg hogy nem combosabb hardware hanem combosabb okoszisztema kellene, mint a steam deck. Ez igy hiaba combos vas, egy picsafust kb.
2.
2.
crytek
A Strix Halo socal elég vadak lehetnek majd ezek a kézi gépek ,már ha fog arra építeni valaki..Igaz akku az nem sokat bír majd ha nem lesz butitva
1.
1.
Doomsayer
Szerintem is az lenne a legjobb, ha az 1000€-s gépekből minden hónapban újat adnának ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...