GC 2007: Mozgásban az Operation Flashpoint 2

Link másolása
Operathion Flashpoint: valakinek sokat mond ez a cím, valakinek semmit. Igazából én sem voltam nagy OF-rajongó, de az már biztos, hogy nagy OF2-rajongó leszek!
Operathion Flashpoint: valakinek sokat mond ez a cím, valakinek semmit. Igazából én sem voltam nagy OF-rajongó, de az már biztos, hogy nagy OF2-rajongó leszek!



Nem is tudom, hol kezdjem: áh... meg van... amikor megláttam a videó első képkockáját, szabályosan leborultam a székről. Felkeltem, és ezek a gondolatok jártak a fejemben: "Ez nem in-game, ez nem is a játékban van!" Tévedtem... A játékot a NEON motor hajtja, amit már láthattunk a Colin MCrae DIRT-ben. Ezt a videót mindenkinek, de tényleg MINDENKINEK kötelező megnézni, még akkor is, ha azt se tudja mi az az FPS!
18.
18.
lxdc
Csige791: Lehet hogy az Arma olyan mintha a folytatás lenne.

De lesz Arma 2 is és Opflash 2 is.
17.
17.
lxdc
Hello, meg tudná mondani vki az OpFlash cold war crisis serial-ját?

Előre is köszi!!!
16.
16.
Csige791
nimat16:



Rainbow6, Ghost Recon, GTR, Command & conquer.

Ez csak egy nagyon rövid felsorolás azok ból a játékokból melyeknek első részei csak pc-re jöttek ki, és amint egyik következő részüket párhuzamosan fejlesztették konzolra is attól kezdve egytöl egyik lebutitott szarok lettek, mintha valami debil 6-7 éveseknek készülnének.

Rainbow6:

Az első részeiben még volt elég komoly küldetés elötti tervező, szinte bármit belehetett álitani, utoljára a lockdown-al nyomtam, na az egy vicc volt a régiekhez képest.

Ghost Recon:

Detto

GTR:

Első rész igazi szimulator, a kettő is elég jó de ittt már felfedezhetők a tipikus konzol debilitások, bár ez nem lett anyival roszabb mint pl a rainbow6

C&C:

Régen a Generalsal Rengeteget játszottam Amikor megláttam az ujat az még az első pályát se toltam végig.

Konzolokra tényleg nincs egyetlen egy normalis szimulator sem még a hires grand tourismo is egy vicc, amugy játéknak nagyon jó, de szimulatornak elég vicces és akkor oda irják hogy real driving simulator, ez csak azért van hogy az 5 éves pistike amikor szarrá ver mindenkit akkor azt higye hogy ő simán legyőzné schumachert...

Vannak nagyon jó gémek konzolokra, de egyik sem szimulator, se igazi stratégia, se normalis fps.
15.
15.
user1
nimat16:

Majd én megmondom neked....:)

Pl abban hogy nekünk van egy 105 gombos billentyűzetünk. Játszottál te már szimulátorral? Most nem egy szép grafikával megáldott de csak a kormányzásra kihegyezett repülős arcade vacakra gondolok, hanem igazi szimulátorról. Az ofp igazi folytatása az armed assault, pl millió parancssal rendelkezik, még a billentyűzet is kevésnek tűnik néha játék közben. Ráadásul még az összes könnyítés bekapcsolása után is szimulátor marad, tehát nem nagyon ér rá az ember az analog karokkal kínlódni miután kikukucskál a ház sarkából hogy egy tankkal nézzen farkasszemet......

Az ofp kiváló játék, és a bohemia sokéves harci szimulátorokkal szerzett tapasztalata volt az, ami kiemelte a tömegből, és amiért az armed assault is annyira jó. A codemasters -nél viszont úgy gondolták a név majd eladja a következő call of duty -t is, ám ez nem biztos hogy így lesz, legalábbis a régi ofp rajongók ismerik a történetet.....
14.
14.
shyfter
Jaja, ez a kis videó render, de a játék grafikájával.
13.
13.
Glek
Jah render, de csak a háttér, minden más ilyen (vagy legalábbis hasonló) lesz a kész játékban is. Egyébként jó játék volt az 1 ;)
12.
12.
nimat16
csige megmondanád miben is tud többet a pc-s irányítás az contollereshez képest a kényelmesebb célzáson kívül?Hülyeségnek tartom hogy egy játékot csak azért kell leírni mert konzolra jön,meg hogy így szar lesz az irányítás meg úgy szar.Mi az hogy egyszerűbbnek kell lenni a játéknak?Hahó ébresztő ez nem a 80-as évek amikor a konzolok még buták voltak,az idő gyorsan halad,és nem árt lépés tartani a az újdonságokkal.
11.
11.
Utys
Hát az egy az harci simulátor volt, igen. First person nézetből.
10.
10.
rafik
Igazából...sőt egyáltalán nem ismerem a játékot. Ez most valami szimulátor lesz (harci szimulátort írtatok), vagy FPS?Amúgy király a látvány!
9.
9.
Csige791
Hát ez a játék az első rész közelébe sem fog érni, hogy miért? Mert konzolra is fejlesztik és mint tudjuk a joypad miatt sokkal egyszerübbnek kell lennie a játéknak mintha csak pc-re fejlesztenék. Operation Flashpoint rajongok figyelem: Az igazi fojtatás már megjelent Armed Assault néven. Ez csak valami arcade szar lesz szép graf-al.
8.
8.
Sogi
az 1 nagggyon teccet, geccjoh volt:D csak a graf volt ratyi, de lehet h mar keson szereztem meg:D azt tom h akk meg 850es proci 256ram meg gef2 volt:D
7.
7.
fojesz
A Dirt után egyáltalán nem valószínűtlen, hogy nagyon hasonló lesz az ingém végeredmény.
6.
6.
nimat16
Hát Dentis el kell keserítselek,mert erről süt hogy render,de nem teljesen,az olvastam az internet legmélyebb bugyraiban,hogy a videó ugyan render de a növényzet és a karaktermodellek ilyenek lesznek a játékban is.Vegyünk pl egy fát,maga a fa úgy fog kinézni a játékban is mint a videóban,de az árnyéka,meg a rajta lévő effektek nem.Ilyen a Fallout 3-ról kiadott trailer is,ott viszont a textúrák vannak a játékból és a többi render!
5.
5.
Utys
Biztos, hogy nem ingém. Neon motor, hurrá, el se fog indulni (no SSE2).



Az egy az egyik legjobb harci szimulátor a piacon. (Domasi, elhiszem, hogy nem jött be, de attól még nem baszták el, az lett amit akartak, harci szimulátor).



Azt mondjuk tudni kell, hogy az egyet a Bohemia Interactiv Studio csinálta, akik összerúgták a port a Codemastersal, így külön úton mentek tovább. Az Armed Assault gyakorlatilag az OFP folytatása, amit a BIS csinált. Ezt az OFP kettőt egy belsős Codemasters csapat készíti. Kiváncsi vagyok mennyi köze lesz az eredetihez.
4.
4.
Domasi
gondolom továbbfejlesztik a DIRT motorját szóval erősebb gép kell majd neki.

amúgy az 1. részét naon elbaxták nekem nem jött be
3.
3.
zoenn
Nem ingém. Tipikus render. Nehogy bedőljetek :P
1.
1.
Daveout
EZ IN-GAME???????? NEMLEHET!!!!!! NEMHISZEM EEEEEEEEEEEEEEL! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...:D...de most viccet félretéve...nem lehet ingame...mert akkor ez lenne a legszebb játék a világon!!!!
1.
1.
freddyaHUNcut
Szép, úgy emlékszem a CMR szaggatott :P Ez akkor nem fog ugye? (ha addig veszek új gépet akkor biztos nem) pfff. Na persze!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...