Havi előfizetést is válthatunk az Assassin’s Creed Infinity-hez?

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az ismert szivárogtató szerint az Assassin’s Creed Infinity havi előfizetéses rendszert is kínál majd, amellyel hozzáférhetünk a frencsájz régebbi játékaihoz, DLC-khez és exkluzív ingame tartalmakhoz is.

Ezúttal is az ismert és megbízható j0nathan szállította az új infókat az Assassin’s Creed Infinity-ről az X-en. Az Infinity egy elő szolgáltatás lesz, amely egyfajta központi hubként szolgál modern környezetbe helyezve. Innen indíthatjuk el a széria darabjait, és persze szezonbérlettel és kozmetikai bolttal is el lesz látva a mai trendeknek megfelelően.

A legújabb szivárgás szerint a Ubisoft egy előfizetéses modellben is gondolkodik az Infinity esetében, amely opcionális lesz. Havidíjért cserébe hozzáférhetünk a korábbi Assassin's Creed-játékokhoz, illetve bebiztosíthatjuk az aktuális részek jövőbeli DLC-it is, illetve a tagok exkluzív skineket és elemeket is kapnak. Meglátjuk, hogy igaz lesz-e.

Az Infinity egyfajta központként szolgál majd a közelgő Assassin's Creed Red, Codename Hexe és az Invictus számára is - lesz miből válogatni. Egyelőre nincsenek konkrétumok a premierdátumról, de a Red őszi premierjével egy időben az Infinity is nagy eséllyel elstartol majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...