Edgerunners kiegészítőt kap a Cyberpunk RED szerepjáték

  • Írta: szlav
  • 2024. május 10.
  • Hír
Link másolása
Sajnos nem készül a Cyberpunk Edgerunners második évada, de aki szeretne ismét elmerülni a Cyberpunk világban, annak jó kikapcsolódást jelenthet az asztali szerepjátékhoz érkező kiegészítő, mely a 2077 és Edgerunners eseményeit köti össze.

A CD Projekt RED a The Witcher 3 után azt gondolhatta, hogy minden amihez nyúlnak, arannyá válik. A Cyberpunk 2077 azonban megjelenésekor hatalmas bukásnak tűnt és rengeteg negatív tartalmú hírt generált hónapokig. A fejlesztők azonban szép lassan egy élvezhető játékot faragtak a címből, mely aztán kapott egy anime sorozatot is.

A Cyberpunk Edgerunners talán az egyik legjobb Netflix-tartalom, aki eddig készült a streamer felületre, azonban második évad nincs a terítéken. De a rajongóknak mindenképpen örömet jelenthet, hogy készül egy kiegészítő a már létező Cyberpunk RED asztali szerepjátékhoz az R. Talsorian Games jóvoltából, mely összeköti az anime és a videojáték cselekményét.

A Cyberpunk: Edgerunners Mission Kit már a nyomdában van, és június közepe-vége felé meg is jelenik. A 35 dolláros árért ráadásul az eredeti Cyberpunk RED szerepjáték kezdőcsomagját és a The Jacket nevet kapott küldetést is megkapjuk. Ez az Edgerunners lezárása után veszi fel a fonalat és a döntéseinknek megfelelően jutunk el a végkifejletig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...