Együttműködik a Dungeons & Dragons és a Dead by Daylight

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dead by Daylight fejlesztője valamint a kiadója megegyezést kötött a Wizards of the Coasttal. Bár egyelőre nem erősítették meg, hogy pontosan mi a terv, nagyon úgy tűnik, hogy D&D-szörnyek érkeznek a horrorjátékba.

A bejelentést X-en tette meg a Dead by Daylight hivatalos oldala, ahol egy rövid videót posztoltak az együttműködésről. Ebből sok minden nem derült ki, azt azonban tudjuk, hogy május 14-én számíthatunk további információkra.

A GameSpot cikke arra jut, hogy a rövid videóban szereplő szörny  lehet a Spectator névre hallgató lény – amely a Baldur’s Gate 3-ban is megjelent – vagy a Beholder, amely a D&D egyik legismertebb, legjellegzetesebb szörnyetege.

Egy későbbi X-posztból kiderül, hogy egy live streammel fogják ünnepelni hamarosan a játék nyolcadik születésnapját – pont május 14-én. A közvetítést a játék Twitch- illetve YouTube-csatornáján lehet majd követni.

A készítők egyébként szintén a napokban posztoltak arról, hogy már dolgoznak a májusi bugfixeken, januárban pedig egy másik együttműködés keretein belül Alan Wake érkezett a játékba túlélőként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...