A Ghost of Tsushima PC-s verziója is elérhetetlen több országban

  • Írta: osan
  • 2024. május 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Ahogy a Helldivers 2 is elérhetetlen azokban a régiókban, melyekben nincs PlayStation Network, úgy a Ghost of Tsushimát is korlátozta a Steam és több, mint 177 országban nem lehet megvásárolni a játékot.

A hetekben hatalmas port kavart a Helldivers 2 körül kialakult szituáció, miszerint a Sony kötelezővé tette volna a PC-s játékosoknak is, hogy összekapcsolják PSN-, illetve Steam-fiókjukat. Azóta ez a terv a süllyesztőbe kerül és nem lesz belőle semmi, mégis a népszerű online lövölde hírnevén nagy csorba esett, sőt a Steam korlátozta azon országok számát, ahonnan megvásárolhatjuk a játékot.

Most a SteamDB adataiból kiderült, hogy a korlátozáshoz csatlakozott még pár balti ország is, sőt újabb rossz hír érkezett, hiszen a Ghost of Tsushima is rendelkezik ezzel a korláttal, annak ellenére, hogy a szamurájkaland helyzetével tisztázták a fejlesztők, hogy csak a Legends névre hallgató online módhoz fog kelleni PSN-fiók, a kampányhoz nem.

Majd’ 180 országból nem vásárolhatják meg a játékosok sem a Helldivers 2-t, sem a Ghost of Tsushimát. A Sony még nem adott ki hivatalos közleményt a helyzetről, azonban számíthatunk rá, hiszen jelentős kiesés lenne, ha ez a szituáció így maradna.

7.
7.
crytek
#6: Szerintem abból a játékból lesz egy remake és majd az jön pc-re is..Aztán lehet nem. De én ezt észszerűen vélném,minden szempontból. De hát látjuk mindkét konzolos cég milyen frappáns döntéseket hoz minden téren szóval lehet hogy nem lesz semmi ilyen.
Ők a mesterek ők a szakértők mindent is jobban tudnak :) ....JA NEM
6.
6.
xanatos0911
#5: Nyilvan a Sony mindent jol tud, tobbek kozott azt is, hogy egy PC-s Bloodborne mekkora penzt hozna nekik, megsem adjak ki.
5.
5.
crytek
#4: Nekem nem kell értekezni a ps játékok pcs eladási számai magukért beszélnek. A sony meg jobban tudja ha eldob ennyi régiót...
4.
4.
hedzsooo
#3: Szerintem ertekezzel errol meg 1 picit azert 1 komolyabbnak szamito kozgazossal. :)))
3.
3.
crytek
#2: Portolás az minimális meló... nem fogják semmi pénzért neked különszedni.
Ezek nélkül a régiók nélkül is meglesz az 1-1.5 milliós eladás pc-n az már bőven remek pénz nekik.
2.
2.
hedzsooo
Marha Sony de komolyan! XD Ha most ez valoban csak az online-resz miatt lenne (ami allitolag 20ad rangu dolog ennel a cimnel), akkor adhatnak kulon DLC formaban is a jatekhoz, vagy az erintett orszagokban meg nem listaznak a DLC-t/online tartalmat hozza, ennyi.

Nyalvan tobbrol van szo, Sony nagyon szeretne ugye ha a PS-fiok hasznalatat ra tudna vegre eroltetni a PC jatekosokra (Azokban az orszagokban, ahonnan nincsenek meg tiltva. xd) de visszanyal a fagyijuk eddig eleg szepen. XD :D

Hat ez valoban ismet elegge 1 "gyaszhir"! XD
1.
1.
crytek
Mivel a legendshez kell psn account így elég nyilvánvaló a dolog miértje..
Az hogy a legendset kb a kutya se használja az nem lényeg,de így legalább nem lesz sírás hogy fizettünk érte miért nem megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...