Another Crab's Treasure – már 40 perc alatt végigjátszották

  • Írta: osan
  • 2024. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Idő kérdése volt mikor kerül a speedrunnerek látóterébe a vízalatti soulslike kaland, melyben nemcsak szóviccekben, de nehezebbnél nehezebb harcokban is fürdőzhetünk. Természetesen egy soulslike-játékos döntötte meg a rekordidőt.

Még áprilisban jelent meg az Another Crab's Treasure, melyben Krilt irányíthatjuk, egy kis rákot, akinek adóhátraléka miatt elkobozzák ingatlanát, így nincs mit tenni, egyértelműen új lakhatás után kell néznünk vele. A vízalatti soulslike kaland nagyjából 13 órát venne igénybe normális esetben, ha csak a főküldetésekre fókuszálnánk, most mégis egy speedrunner 40 perc alatt teljesítette az egész játékot.

Lenyűgöző teljesítmény, melyről videó is van természetesen. LilAggy számos trükköt használ, hogy nagyobb momentumot nyerve gyorsabban mozogjon, de maguk a harcok is felettébb érdekesek.

Nemcsak szerintünk sikerült jól az Another Crab's Treasure, de a játékosok is imádják, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Steamen található értékelése, illetve az is, hogy már a nyitóhetében több, mint 100 000 példány fogyott belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...