Feltámadt a Hades első része

  • Írta: ifi5i
  • 2024. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Hades II korai hozzáféréses megjelenése nagyon jó hatással volt az első rész játékosszámaira is. Legalábbis ez derül ki a vasárnapi adatokból, ahol a 4 éves játék majdnem megduplázta eddigi rekordját.

A Hades második része 2024 egyik, ha nem a legjobban várt játéka, ami igen nagy szó egy ekkora piacon. De ez a várakozás nem meglepő, hiszen a 2020-as első fejezet rengeteg díjat zsebelt be, a rajongói tábora pillanatok alatt lőtt ki és tette ismertté a Supergiant Games nevét is világszerte.

A Ubisoft már jelezte, hogy a fejlesztőik és azok anyukái is a Hades II-vel játszanak, de most hétvégén az is nyilvánvalóvá vált, mekkora lökést adott a második fejezet az elődnek. A Hades első részének eddigi játékosrekordja ugyanis 37.749 fő volt. Most vasárnap azonban közel a duplája, 54.240 játékos jelentkezett be.

A Hades II rekordja egyébként 103.567 játékos, szóval minden résszel duplázódni látszik a játékosbázis. Azt pedig mindenképp érdemes megemlítenünk, hogy nem kész játékról van szó, csupán korai verzióról, így ezek a rekordok a hivatalos launch idején könnyen megdöntésre kerülhetnek. Ha ilyen számokat produkál a franchise, akkor már okkal várhatjuk akár a harmadik részt is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...