A Hades II miatt csúsztatják a Rogue Prince of Persiát

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 10.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg május 14-én érkezett volna a The Rogue Prince of Persia, azonban a héten váratlanul elérhetővé vált a Hades II és annyian játszanak fele, hogy az Evil Empire inkább eltolja a saját címét, egyelőre nem tudni mennyivel.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Dead Cells fejlesztője dolgozik egy roguelite játékon, ami szellemesen a The Rogue Prince of Persia névre hallgat. A játék eredetileg május 14-én jelent volna meg, azonban a Hades II sikere miatt ez most változik.

A játék fejlesztője az Evil Empire X-en jelentette be a döntést. “A héten megjelent egy kis játék, amit Hades II-nek hívnak, talán hallottatok róla?  Ahogy látjuk mindenki meg az anyja is a játékkal játszik (beleértve a fejlesztőcsapatot..  és a fejlesztők anyját) ezért úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a megjelenést” – írták a közleményben. Egyelőre pontosan nem tudni, mi az új megjelenési dátum, ezt majd május 13-án, hétfőn teszik közzé.

Később aztán hosszan magyarázzák, hogy nem szerencsés egy azonos célcsoportot megcélzó játékot lényegében egyidőben kiadni a versenytársával. Korábban is volt már erre példa, tavaly nyáron például mi is beszámoltunk róla, hogy a Stray Gods a Baldur’s Gate 3 miatt késett, aminek egyébként szintén módosítottak a megjelenési dátumán, részben a Starfield elérhetővé válása miatt.

A mostani helyzet pedig minden bizonnyal annak köszönhető, hogy a Hades II rajtja nem volt előre bejelentve, egy rövid technikai teszt után a fejlesztők május elején shadow droppolták a játék korai változatát.

1.
1.
pandaril
Teljesen megértem őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...