Friss kedvcsinálókon a Dead by Daylight mellékágai

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 14.
  • Videó
Link másolása
Tovább bővül a Behavior Interactive horroruniverzuma, ma friss látnivalókat kaptunk a Supermassive Games egyjátékos élményekre fókuszáló játékából, a The Casting of Frank Stone-ból, illetve egy PvE-re kihegyezett shooterről is lehullt a lepel.

Nyolcadik születésnapját ünnepli a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight. A fejlesztő egy livestreamben ünnepelte a jeles eseményt, és egy kalap alatt bejelentette hozzá a 2v8-as küzdelmekre épülő módot, melyben már két gyilkos vadászik az ártatlanokra.

A szereplők számának változása értelemszerűen néhány új szabálymódosítással is jár, változik a perkrendszer, a gyilkosok már ketreceket használnak majd kampók helyett a zsákmány tárolására. De a kilencedik évben sem maradunk új tartalmak nélkül, csekkold a roadmapot!

Készült egy új önálló kooperatív roguelite játék a Dead by Daylight univerzumában, ez lesz a What of the Fog. Két játékosból álló csapatok küzdenek a szörnyekkel és akadályokkal teli, procedurálisan generált pályákon. Az anyag már elérhető, és ha van Behavour-fiókod, akkor az első kétmillió példány ingyenesen elérhető lesz - szóval nem árt sietned.

Gameplay trailer kapott a The Casting of Frank Stone

A Supermassive Games marad a kaptafánál: ezúttal is egy döntésekre és reflexeinkre kihegyezett interaktív horrorjátékot kapunk a Dead by Daylight világán. A tavaly decemberben bemutatkozott The Casting of Frank Stone egy kisvárosban kezdődik, ahol egy fiatalokból álló filmes csoport független horrorfilmet forgat, ám felfoghatatlan borzalmakkal kell szembenézniük. A játékosok életről és halálról dönthetnek az 1980 nyarán játszódó anyagban.

A The Casting of Frank Stone még idén befut PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 4-re. A friss képeket alább láthatod róla:


PvE-re kihegyezett akciódús shooter lesz a Project T

Behavior a Midwinter Entertainmenttel közösen rakja össze az egyelőre Project T munkacímen futó lövöldét, amely még a fejlesztés korai szakaszában jár. Ám a stúdió egy Insider programot is elindít, hogy a játékosok már most részt vehessenek a munkálatokban. A játékban úgynevezett Trespassereket irányítunk, azaz olyan durva karaktereket, akiket elszakítottak a valóságtól, és az Entitás birodalmába rekedtek. A The Backwater nevű, folyamatosan változó régióból csak úgy menekülhetünk meg, ha együttműködünk másokkal.

Hamar rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül: a The Thrall néven ismert szörnyűségek sokféle formában jelentkezhetnek, és halálos képességeik vannak, persze nem nézik jó szemmel, hogy a területükre tévedtünk. Minden rendelkezésre álló fegyverrel fel kell vennünk velük a harcot.


Ha regisztrálsz az Insider-programba, zárt teszteken is részt vehetsz, és ingame jutalmakkal is gazdagodhatsz, miközben visszajelzéseiddel segítheted a fejlesztőket.

Dungeons & Dragons és Castlevania crossover is érkezik

A D&D-ből ismerős gonosztevő, Vecna is tiszteletét teszi a Dead by Daylightban június 3-án, és kapunk egy új térképet a Forgotten Ruins személyében, amely titokzatos kazamatába csábítja a játékosokat, lesz itt a szerepjátékból ismerős loot, mágikus tárgyak és kockadobás is.

Kapunk egy Chaptert a Konami sorozatának szentelve is, a gótikus horror rajongóinak legnagyobb örömére, bár erről még nem sok infóval szolgálhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...