Jövő októberben érkezik mozikba a Mortal Kombat 2

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Lapértesülések szerint 2025 októberében ülhetünk majd be a Mortal Kombat 2 vetítéseire, melyet most Jeremy Slater írt - akit a Moon Knight miatt ismerhetünk -, illetve Simon McQuoid maradt a rendezői székben.

A 2021-es Mortal Kombat-film nemcsak bemutatott egy új karaktert – Lewis Tan alakította Cole Youngot -, de hazai pályán 42 millió dollárt, világszerte pedig 83 millió dollárt sikerült bezsebelnie. Most pedig a Variety értesüléseiből kiderült, hogy már 2025. október 24-én mozikba kerül a folytatás, a Mortal Kombat 2.

Új író állt be a projekt mögé, mégpedig Jeremy Slater, aki a Moon Knight-ot is jegyzi, a rendező, Simon McQuoid maradt, illetve csatlakozott még a csapathoz Karl Urban is (A fiúk), hogy eljátssza Johnny Cage szerepét.

Nemcsak a Mortal Kombat az egyedüli videojáték-széria, melyből nemsoká új néznivalót kapunk, hiszen az Amazon is zöld utat adott az élőszereplős Tomb Raider-sorozatnak, de érkezik A Gyűrűk Ura: A hatalom második évada és a Sárkányok háza folytatása is.

4.
4.
Belunt
a régi sorozat jó volt, az előző film egy kalap híg libafost sem ért... nem nagyon hiszem el, hogy tudnak ezen javítani.
3.
3.
Shao Kahn
Menjen Hollywood a jó édes K...anyjába! Még másfél év!? Most komolyan azt akarják bemesélni hogy egyetlen Mortal Kombat film elkészítése és az utómunkák 4 évbe telnek!? Én idénre vártam a filmet (nekem nagyon tetszett). És akkor mikor jönne a Mortal Kombat 3?2030-ban? Bármennyire is szeretem a Mortal Kombat franchizet, most nagyon haragszom Hollywoodra!
2.
2.
DragonBleacPiece
végigcringeltem az egészet és még a zene is pocsék volt
1.
1.
Nothing
A legutóbbi is fűt fát ígért, aztán szimplán pocsék lett, úgyhogy nem tudok lelkesedni. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...