2025-ben érkezik az Ironheart-sorozat

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy zárt ajtók mögött vetített trailer megerősítette, hogy jövőre érkezik valamikor az Ironheart-sorozat. A néznivalót a Disney-Upfront-eseményen vetítették le, sajnos még nem került ki a nyilvánosság elé.

A Disney Upfront-eseményén, reklámvásárlók számára tartott vetítés során megerősítették, hogy 2025-ben érkezik az Ironheart-sorozat. Nem mutattak sokat, az IGN riportja szerint Riri Williams-szet (Dominique Thorne) láthatták csak a nézők ahogy a páncéljába próbálja beletuszkolni magát.

Aki ismeri a képregényeket, annak nem fog nagy meglepetést okozni a történet: Riri egy fiatal hallgató az MIT-n, ahonnan különböző alkatrészeket csen el, majd lebukik és ott kell hagynia az iskolát. Így indul el Ironheart története, és a levetített trailer alapján az alkotók hűek maradnak a képregényekhez.

A 2022-es D23 során bejelentették, hogy Thorne mellett Anthony Ramos is szerepelni fog az alkotásban, mint a főgonosz, The Hood. Thorne karakterét már láthattuk nagyvásznon, hiszen feltűnt a Fekete Párduc 2-ben is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...