XDefiant - nem lesz képesség alapú matchmaking a normál játékmódokban

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy a kötetlenebb játékmódokban nem lesz SBMM, vagyis képesség alapú matchmaking, ezzel szerintük sokkal élvezetesebbek lesznek a casual-meccsek, és nem egy repetitív élményt fogunk kapni.

Mint az kiderült, pár nap és végre valahára megjelenik az XDefiant május 21-én. Most pedig kiderült, hogy nem lesz képesség alapú matchmaking a játékban, legalábbis a casual játékmódokban. A Ubisoft egy, a hivatalos oldalukon található bejegyzésben fedte fel az információt és elmondásuk alapján ezzel szeretnék elérni, hogy egy élvezetes és változatos élményben lehessen majd részünk.

Természetesen a ranked-módokban megtaláljuk az SBMM-et, de a könnyedebb játékmódok nem fogják tartalmazni. „...A képesség alapú matchmaking azt jelenti, hogy az összes kötetlenebb meccs repetitív – folyamatosan ismétlődő meccsek, melyek épp annyira stresszesek, mint a ranked-meccsek. Hiszünk abban, hogy a kötetlenebb meccseknek szórakoztatónak kell lenniük, és ehhez nem kell SBMM...”

Azért így sem dobhat össze minket a játék majd bárkivel, hiszen figyelembe fogja venni a régiónkat, a késésidőt, a tiltott játékosokat, a csapatunk nagyságát, hogy kontrollerrel vagy billentyűzet-egér kombóval játszunk-e, illetve magát a platformot is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...