Bejelentették a Pókember-képregények alapján készülő Noir-t

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Pletykákat eddig is hallottunk arról, hogy az Amazon égisze alatt készül egy Pókember-sorozat, mely a Noir karakterre fog fókuszálni és Nicolas Cage kapná a főszerepet. Most mindez megerősítést nyert.

Még márciusban reppent fel a pletyka, miszerint az Amazon gyártásában készülő Pókember-sorozat elhozhatja Nicolas Cage első kisképernyős szereplését, mégpedig a fekete-fehér Pókember személyében. Cage a Pókember: Irány a Pókverzum!-ban kölcsönözte a karakter hangját, majd későbbiekben, egy interjú keretein belül elmondta, hogy szívesen visszatérne a szerephez.

Egy X-posztban jelentették be, hogy készül a sorozat, és hogy Cage lesz a főszereplő: „Egy öregedő magánnyomozó története az 1930-as évek New York-jában, kinek muszáj megbirkóznia a múltjával, mint a város egyedüli szuperhőse.

Producerként Oren Uziel, Steve Lightfoot, Phil Lord, Christopher Miller és Amy Pascal fognak tetszelegni, a sorozatot pedig az MGM+ és a Prime Video rendelte be, azonban ennél több hivatalos információ még nem derült ki a projektről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...