A NieR-játékok alkotói új projekten dolgozhatnak

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
„Lehet, hogy NieR, lehet, hogy nem” – mondta Yosuke Saito egy interjúban, majd elnevette magát. Saito, Yoko Taro és Keiichi Okabe, a NieR-játékok oszlopos tagjai együtt munkálkodnak egy új projekten.

A Capcom volt producerével, Hiroyuki Kobayashival – aki jelenleg a GPTRACK50-t vezeti a NetEase Games alatt – beszélt Yosuke Saito. A beszélgetés a Famitsu legutóbbi kiadványában olvasható – derül ki a Game’s Talk.net cikkéből.

Saito már régóta beszél arról, hogy együtt szeretne dolgozni Yokóval (Yoko Taro) és Okabéval (Keiichi Okabe), már van is egy egészen átgondolt ötlete, amit a nem túl távoli jövőben szeretne megvalósítani. „Lehet, hogy NieR, lehet, hogy nem. Egyelőre ennyit mondhatok.” – tette hozzá, majd elnevette magát.

Egy másik projektje is van Saitónak. Állítása szerint számtalan olyan rendhagyó húzása van az ötlettel, amivel valami eddig sosem látottat szeretne alkotni. Nem szentelheti az összes idejét a másik projektre, így a legtöbb munkát csapata végzi, de szerinte valami igazán érdekes lesz belőle és már alig várja, hogy bejelenthessék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...