PC-s verziót kaphat a Stellar Blade

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 20.
  • Biznisz
Link másolása
Az elvásárokat túlszárnyaló eladások mellett nem is csoda, hogy nemcsak a PC-s megjelenés, de a folytatások készítése is terítéken van, sőt az új AAA minőségű IP-k készítése is.

Nemcsak kritikai, de pénzügyi sikerként is elkönyvelhető a koreai Shift Up első nagyszabású játéka, a Stellar Blade, ami úgy a japán piacon, mint globálisan is jól teljesített a kasszáknál. Egyáltalán nem meglepő módon a fejlesztőknek további tervei vannak a játékkal, ezek mindegyike logikus.

Az egyik, hogy PC-re is megjelenik majd, ami a PlayStation jelenlegi törekvéseit elnézve egyáltalán nem meglepő, sőt majdnem furának hat, hogy a nem jelent meg egyből PC-re is a hack-and-slash soulslike, ahogy például a Helldivers 2 tette (bár érthető, hisz a Stellar Blade egy egy játékos élmény, míg az Arrowhead játéka kifejezetten sokat profitált a multiplatform megjelenésből).

Viszont a Shift Up tervei között szerepel egy esetleges folytatás elkészítése is, ami pedig a játék befejezéséből következik. Viszont van élet Eve-n túl is a koreai stúdiónál, akik jelenleg egy Codename Witches nevű multiplatform gatcha-játékon dolgoznak, viszont szeretnének a jövőben is a AAA-szcénába tartozni, és új IP-kat készíteni.

A fentiek közül a legközelebbinek a PC-s port érződik, bár hivatalosan még nem nyert megerősítést, hogy akár csak készülőben lenne. Reméljük, hogy ha valóban készül port, akkor azt is a Nixxies készíti majd el, ahogy a Ghost of Tsushima és a Horizon Forbidden West portokat is.

5.
5.
csoki0619
#4: Én már az első Tomb Raider-t is nude moddal toltam végig. Nem volt könnyű menet, sokáig is tartott. (Mármint a játék)
4.
4.
hedzsooo
#1: Ugy van, az is lesz hozza. Nyalvanvaloan a kulturaltabb ferfiak szamara az sem 1 mellekes dolog ugye... :D XD Reszemrol mar az is orom lesz, ha atszabhatom kedvemre itt is majd az UI-t/HUD-ot, + ezt-azt, szoval szemelyre szabhatom es ugy jatszhatom majd ahogyan en igazan szeretnem. Pl. a DD2-ben idiota mentesi rendszer van, ilyet en meg RPG-ben nem is tapasztaltam de szerencsere ahhoz is van mod, hogy automatikusan legyenek extra mentesek a korabbi mentesekrol... A jatek ugyanis egyszeruen csak felulirja a korabbikat, magyarul torli a korabbi mentesi pontokat ami olykor elegge szivas tud lenni, plane ha vki eltokolt jopar orat azzal, hogy majd a szamara kedvezo vegkimenetele legyen ugye 1 RPG jateknak
3.
3.
Spazz Maticus
#2: XD...
Mi több, a melle és a segge is minimum háromszorosára fog nőni...:D
2.
2.
Trottenbauer
A Nixxies csinálhatna inkább PS5-re játékot,hamár megvette őket a Sony.Gondolom ők is jobban szeretnék,mint átiratok dömpingjét kódolni.
1.
1.
csoki0619
Akk lesz végre nude mod hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...