Új traileren az Elden Ring DLC-je

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 21.
  • Videó
Link másolása
Már korábban bejelentették, hogy érkezik egy kedvcsináló a FromSoftware játékának kiegészítőjéhez, ami pedig a mai napon 17:00 órától elérhető, most pedig nem tudunk elég türelmesek lenni a DLC megjelenéséig.

Az Elden Ring sikere okán nem meglepő módon kap is egy DLC-t, bár talán jobb lenne a század elején népszerű expanziót használni rá, mivel úgy árban, mint tartalom terén is a Shadow of the Erdtree egészen más ligát képvisel, mint egy bónusz pálya vagy némi kozmetikai holmi. Sokat elárul, hogy a ma 17:00 órakor tartott premier több mint százezren követték élőben a YouTube-on.

A több mint háromperces előzetes a kiegészítő történeti hátterét vázolja fel. A képpontban egy véres konfliktus áll, aminek utóhatásaival szembesülhetünk majd a játékon belül. A kataklizmikus, mégis megénekeletlen háború sújtotta világot Messmer lángja perzselte fel – ilyen felütés mellett megint egy könnyed, családbarát szórakozásra számíthatunk majd.

A Shadow of the Erdtree pontosan egy hónap múlva, 2024. június 21-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Az kiegészítő előrendelése már el is indult.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...