Steamre tart a Kingdom Hearts-trilógia

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A három számozott rész felújított és bővített verziói, illetve minden DLC is megjelenik jövő hónap közepén a Valve áruházában. A játékok eddig PC-n csak az Epic Games Store-ban voltak elérhetők.

A Disney és a Square Enix közös projektje, a Kingdom Hearts nem véletlenül tudhat magáénak egy lelkes rajongói tábort. A 3D-s Disney figurák és az animés, JRPG-s karakterek találkozása egy hack-and-slash platformer játékmenetben és mesebeli környezetben a mai napig népszerű, viszont nem mindenki számára volt elérhető.

PC-n a három számozott rész, és azok felpimpelt verziói csak az Epic Games Store kínálatában voltak elérhetők, most viszont bejelentették, hogy június 13-án érkezik a Kingdom Hearts 1.5 és 2.5 Remix, valamint a 2.8 és a Kingdom Hearts III is a Steamre. Aki előrendeli a Integrum Masterpiece verziót, annak a három játékon és kiegészítőin kívül még a Dead of Night névre keresztül, exkluzív kulcspenge is jár.

A Square Enix igen rossz pénzügyi évet zárt, és rengeteg pénzt bukott az eltörölt játékain. A jövőbeni terveik szerint kevesebb, de minőségibb játékot készülnek kiadni, valamint agresszívan ráfekszenek a multiplatform megjelenésekre. Ezzel összhangban van a fenti lépés is, mivel az Epic részéről valamilyen exkluzivitási megállapodás eredménye volt, hogy kizárólag náluk vásárolhatták meg a játékokat a PC-s vásárlók. Másrészt, a már bejáratott franchise újbóli PC-s megjelentetése valószínűleg igen csekély erőforrást igényelt, ellenben nagyon valószínű, hogy népszerű lesz a vásárlók körében.

1.
1.
Extol
Kíváncsi voltam erre a franchizera, örülök hogy már elérhető lesz Steamen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...