SGF 2024: Júniusban leplezik le a Call of Duty: Black Ops 6-ot

  • Írta: osan
  • 2024. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap már kaptunk a játékról egy teasert, melynek hála tudjuk, hogy érkezik, de a nagybetűs leleplezés várat még magára, azonban most kiderült, hogy nemsokára az is esedékes lesz.

Miután tegnap befutott az első teaser, most az Xbox bejelentette, hogy június 9-én fogják hivatalosan bemutatni a Call of Duty: Black Ops 6-ot, mégpedig az akkor esedékes Xbox Games Showcase keretein belül, sőt egyből a műsor után egy mélységekbe is belemenő Black Ops 6 Direct-re is számíthatunk.

Nemcsak a hivatalos leleplezés dátumát tudtuk meg, de a játék hivatalos logóját is felfedték:

Ez lesz az első olyan Xbox Games Showcase, mely során az Activision-Blizzard, Bethesda és Xbox Game Studios portfóliójából is felvonultatnak címeket, továbbá third-party stúdióktól is láthatunk majd újdonságokat.

Érdemes felvésni a naptárba a dátumot: június 9, este 7 óra. Ahogy azt már megszokhattuk számos platformon lesz lehetőségünk követni a műsort, YouTube-on, Twitch-en, sőt Facebookon is. Több, mint 30 nyelven lesz elérhető a stream.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Extol
Sztem a COD2 jó volt
2.
2.
crytek
#1: Szerintem erre nem kell szerződés. A MS nem hülye hogy milliárdokat kukázzon. Eleve azért vette meg őket hogy NEKIK termelje a cod a sok zsetont. Ehhez meg a ps ugyanugy kell
1.
1.
csoki0619
Amúgy végül az az ígéret, ami elhangzott a felvásárlás előtt, miszerint minimum 10 évig multiplatform lesz az összes COD, az állja? Mi a garancia rá? Született erről valami megállapodás? Mert azt tudom, h a Nintendoval sikerült kiegyezni, de ha jól emlékszem, a Sony-val nem jutottak közös nevezőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...