Most a Farming Simulator 22 lehet a miénk teljesen ingyen

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Akció
Link másolása
Ezúttal egy igazi nagyágyú az Epic Games Store e heti ingyenes játéka, amivel bárkiből lehet farmer, több mint 400 mezőgazdagsági gép volánja mögé pattanhatunk. A Farming Simulator 22-nek biztosan sokan fognak örülni.

A Giants Software évek óta futó mezőgazdasági szimulátorának legutóbbi nagygépes epizódja tölthető ingyen az Epic Games Store-ból. Ha minden vágyad, hogy Dél-Franciaországban szőlőt vagy olajfát termessz, netán az Egyesült Államok középnyugati részén búzát, kukoricát, burgonyát vagy gyapotot, akkor simán add a könyvtáradhoz a címet.

A Farming Simulator 22-ben több mint 100 valódi márka több mint 400 gépét irányíthatjuk, illetve megalkothatjuk saját karakterünket, az építési mód is rengeteg funkcióval bír, és a talajmunkák közé is bekerültek olyan lehetőségek, mint a takarítás és a kőszedés. Természetesen a multiplayer is helyet kapott a játékban, így barátainkkal közösen is mehet a móka.

Egészen május 31-ig ingyenes a Farming Simulator 22, amit egy újabb rejtélyes cím vált jövő hét csütörtökön.

Ráadásként érdemes ellátogatni a Steamre, ahol most a Warhammer 40K: Gladius – Relics of War ingyenes - a 4X stratégiák kedvelőinek legnagyobb örömére.

1.
1.
vabe
Koszi a linkeket a cikkben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...