Ma érkezik a Boss Challenge mód a Stellar Blade-be

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Letöltés
Link másolása
Bizonyára sokan már végigjátszották a Shift Up remek akció-kalandjátékát, ugyanakkor extra kihívást keresnek utána is. Jó hír, hogy ma élesedik egy frissítéssel a Boss Challenge mód - lássuk a részleteket!

Stellar Blade következő frissítésével debütál a Boss Challenge mód, amely ma, azaz május 24-én válik letölthetővé. A hivatalos PlayStation Blog bejegyzése szerint hősnőnkkel újra nekiveselkedhetünk a 19 főellenfél legyőzésének, miután már levertük őket a sztorimódban.

Az eddig megszerzett cuccainkkal indulhatunk harcba, vagy választhatunk kétféle összeállítás közül. A Minimum "igazi kihívást" jelent, hiszen nem sok bónuszt ad, ám a Maximum javított képességekkel és statisztikákkal vértez fel bennünket a jobb idő eléréséért. Miután befejeztük az adott kihívást, láthatjuk, hogy mennyi időt vett igénybe a győzelem, hány fogyóeszközt vetettünk be, tudni fogjuk a hárítások és kitérések számát és így tovább.

Ha ez még nem lenne elég, a sztori teljesítése után elérhetővé válik a Hard mód is a Boss Challenge-en belül. Ideje felkötni az alsóneműt, még ha az nem is takar sokat!

Ha teljesítjük az összes kihívást a normál vagy nehezebb módban, miénk lesz a Neurolink Suit és két további nanoruha, a fehér és fekete Kunoichi. A frissítés számos életminőségbeli változást ígér: kitűzhetjük az iránytűt a HUD-ra, a távolsági támadások automatikusan az ellenfélre lockolnak, közelharcnál meg visszaváltanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...