Több Armored Core-játékra számíthatunk

  • Írta: osan
  • 2024. május 24.
  • Hír
Link másolása
Hatalmas sikernek örvendett a legújabb Armored Core-játék, a hatodik rész, így nem meglepő, hogy ezen felbuzdulva akár több folytatásra is számíthatunk a nem olyan távoli jövőben – legalábbis Hidetaka Miyazaki beszédéből ez derült ki.

Egy nagyobb kihagyás után nemrég visszatért az Armored Core-sorozat a hatodik résszel, és ennek mind a játékosok, mind a kritikusok, de még a fejlesztők is örültek. Hatalmas siker volt a játék és a fejlesztőkben is megvan az „akarás”, hogy folytassák a sorozatot – derül ki a japán IGN interjújából, melyet Miyazakival folytattak.

Miyazaki elmondta, hogy szerinte nem tökéletes a játék, bőven van hova fejlődni és nem fognak a hatodik résznél megállni, sőt azt is kiemelte, hogy a fejlesztőkben nagy az „akarás”, hogy több Armored Core-játékot alkossanak.

Azért ne számítsunk arra, hogy pár héten belül bejelentik az új játékot, hiszen most minden bizonnyal az Elden Ring Shadow of the Erdtree kiegészítőjén dolgozik teljes gőzzel a csapat, utána viszont nem lehetetlen, hogy egy újabb Armored Core kerüljön le az asztalra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...