Kiderült, mi vár ránk a Fortnite legújabb szezonjában

  • Írta: osan
  • 2024. május 24.
  • Videó
Link másolása
Tovább bővül a már így is hatalmasnak számító Fortnite-univerzum, ezúttal a Fallout-játékokkal kollaborálnak, de Magneto is feltűnik a színen, az egészet pedig egy Mad Max-áthallás járja körül. Nézzük is meg a kedvcsinálót!

Az ötödik fejezet, harmadik szezonja a Wrecked nevet viseli és a trailert elnézve valószínű többünknek is a Mad Max hangulata fog egyből eszünkbe jutni: homokvihar, metálszörnyetegek és posztapokalitikus világ különböző járgányokkal egy kissé túlromantizált környezetben. Ugyan a jogokat valószínűleg nem tudta megszerezni az Epic, de kétség sem férhet hozzá, hogy a héten mozikba kerülő Furiosa-filmre próbál építeni az új szezon.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Fallout-sorozattal kollaborál a Fortnite, most pedig láthattuk is mozgás közben a páncélokat, Magneto jelenléte viszont akár meglepetésként is érhet minket. Az új karakterek mellett természetesen új ellenségek is bekerülnek a játékba, illetve a pálya is kicsit átalakul, így a Wasteland vár majd ránk – Mad Max, de komolyan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...