MultiVersus - ajándék Battle Pass jár a korábbi játékosoknak

  • Írta: szlav
  • 2024. május 25.
  • Akció
Link másolása
Ha te is játszottál korábban a MultiVersus bétaverziójával, akkor van számodra egy szuper hírünk! A Player First Games ingyenesen odaadja az első szezon prémium bérletét a visszatérő játékosoknak!

Furcsa egy sztori a MultiVersus eddigi története. A bunyós játék egymásnak ereszi a Warner Bros. szuperhőseit, rajzfilmszereplőit, filmes karaktereit, meg úgy általában mindenki mást, aki a készítők eszébe jut, de mégsem ez a legkülönösebb dolog a brawlerrel kapcsolatban. Ennél bizarrabb, hogy a játék 2022. júliusától 2023. júniusáig, vagyis majdnem egy teljes éven át elérhető volt mindenki számára, Open Beta stádiumban. Aztán pedig újabb egy évre eltüntették azt az összes platformról.

Most, május 28-án esedékes a nagy visszatérés, a Player First Games pedig nem kis ajándékkal várja vissza a régi játékosokat. A fejlesztők bejelentették, hogy azon játékosok, akik részt vettek a korábbi bétában, most pedig június 11-ig újra belépnek a játékba, ajándékba megkapják a Season 1 prémium Battle Pass-ét. Emellett megemlítették, hogy érdemes lesz lejátszanunk a tutorialt is, hiszen annak egy hét napra szóló ajándék kalendárium a jutalma, melyben megkapjuk a Banana Guard hőst és annak női variánsát is.

A MultiVersus egyébként továbbra is free-to-play címként érkezik majd PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ja, és még Jason Voorhees és Joker is csatlakoznak a pofozkodáshoz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...