SGF 2024: Küszöbön az új Astro Bot-játék bejelentése

  • Írta: szlav
  • 2024. május 25.
  • Pletyka
Link másolása
Megbízható forrásból érkezett a hír, miszerint a Sony egy új Astro Bot-játék leleplezésére készül, mégpedig a következő két hétben! Már az első részletek is kiszivárogtak a játékról.

Az Astro Bot-játékok gyakran hatalmas techdemókként szolgáltak az új PlayStation-hardverek érkezésekor, ám mivel a Team Asobi önálló stúdióvá vált 2021-ben, szinte magától értetődik, hogy egy nagyobb méretű címben térjen vissza a PlayStation apró robotkabalája. Nos, a francia Dealabs jól ismert, megbízható szivárogtatója, billbil-kun szerint éppen egy ilyen játék bejelentésére készül a Sony, ráadásul korábban, mint gondolnánk!

A szivárogtató szerint a következő két hétben rántják majd le a leplet a szimplán csak Astro Bot néven futó új játékról - ez nyilván egybecsenghet azzal a PlayStation Showcase vagy State of Play műsorral, amivel állítólag még májusban jelentkezik a japán konzolgyártó. Billbil-kun már azt is elárulta, hogy a kis robot új kalandja valamiféle sivatagban játszódik majd, az egyik új karakter pedig egy sivatagi rókára emlékeztető robot lesz.

A PlayStation Japan Studio feloszlása után önállósodott stúdió egyébként már 2022-ben is olyan álláshirdetéseket tett közzé, melyekben egy olyan 3D-s akció-kalandjátékról beszéltek, amely a csapatuk eddigi legnagyobb alkotása lesz. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az eredmény, hiszen a legutóbbi dobásuk, az Astro's Playroom egyszerűen imádnivaló volt.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

6.
6.
Robilluma
#5: Hú tényleg. A Venomos DLC, ha igazak a hackertámadás utáni szivárgások.
5.
5.
zoli12i
#4: Insomniac-tól DLC-t is várunk!
4.
4.
Robilluma
Elvileg mindig a SIE-et érintő stratégiai meeting után egy héttel jön a showcase. Az pedig a jövő héten lesz. A 29.-ére tippelnek sokan, főleg mivel az azutáni hét már a Summer Game Fest hete. A marketinggel nem kell foglalkozni, a bejelentés náluk max 2 nappal az esemény előtt jön xD
Legalább 3 éve nem hallottunk a Housemarque, Bluepoint, Bend, Naughty, Sucker Punch, Santa Monica (Balrog game) játékok felől. Ha bármelyik kimaradna, én agyfaszt kapok. Insomniac már írta Twitteren, hogy a Wolverine-t még nem mutatják meg.
Háááát pedig mindent meg kéne mutatni, elvégre el kellene adniuk valamivel a PS5 Prót...
Nekem mindegy mikor lesz a showcase, de 2 héten belül xDDDDD
3.
3.
zoli12i
#2: Új CEO van és ő talán baszóbb show-t akar csinálni, mint az elődje. Vagy nincs mit bemutatni.
Semmit nem lehet tudni, annyira gyenge a kommunikáció.
2.
2.
Trottenbauer
#1: Főleg,hogy egy hét múlva június lesz,és a Sony egy kanyi szót sem szólt valamiféle bemutatóról.
Ettől még lehet,csak elég furcsa marketing lenne.
1.
1.
zoli12i
Na ez jöhet! Az Astro's Playroom királyság volt.

De hogy májusi Showcase-n lenne bemutatva? Az már rég esélytelen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...