A The Fall Guy producerei álltak be a Just Cause-film mögé

  • Írta: szlav
  • 2024. május 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Már a 2010-es évek elejétől napirenden van a Just Cause mozis feldolgozása, most pedig ismét felcsillant a remény, hogy tényleg elkészülhet az adaptáció. Rico Rodriguez őrült szabadságharcát a The Fall Guy producerei támogatják.

Rico Rodriguez ejtőernyős, robbantós, gerillaharcos bulija négy fő epizódot élt meg 2006 óta videojátékként, Hollywood pedig már a 2010-es évek elején szemet vetett a sztorira. Mint tudjuk, az évek során újra és újra előkerült a fiókból a projekt, majd rendre vissza is került oda, hiszen a film sosem készült el.

Reményre azonban van még okunk, a The Hollywood Reporter szerint ugyanis az 87North és a Universal Pictures küldheti mozivászonra az adaptációt, miután a The Fall Guy (A kaszkadőr) producerei, Kelly McCormick és David Leitch is producerként szavaztak bizalmat a filmnek.

A hírek szerint ráadásul már a rendező is megvan. A riport szerint a Blue Beetle (Kék Bogár) direktora, Ángel Manuel Soto felelhet majd a filmért - ez nem feltétlenül a legjobb ajánlólevél, hiszen a DC-filmek mércéjével is elég katasztrofálisan szuperált a Kék Bogár-film. A látványos kunsztjairól ismert szabadságharcos sztoriját egyébként szintén producerként támogatja Dmitri M. Johonson, Mike Goldberg és Timothy I. Stevenson - ez talán már elég sok befektetésre hajlandó név ahhoz, hogy végre tényleg kerekedhessen valami a filmből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...