Just Cause

A svéd illetőségű Avalanche igen komolynak ígérkező akciójátéka. Megjelenés 2006. harmadik negyedévében!
1654585200

Már készül a következő Just Cause

Eddig is sejthettük, de mára hivatalossá vált: az Avalanche Studios már javában dolgozik a Just Cause-széria következő felvonásán. Már csak abban reménykedünk, hogy ez nem a korábban pletykált mobilos címet takarja.
1594879200

Rendezőt talált a Just Cause-film

Miközben az Uncharted-film épp forogni kezd, egy másik játékfranchise szénája is kezd jobban állni. A szintén hányattatott sorsú Just Cause-adaptáció tavaly forgatókönyvírót talált magának, most pedig már rendezője is van.
1540980000

Már Xbox One-on is játszhatjuk a Castlevaniákat

Négy újabb klasszikus címmel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája. A Just Cause 4-re a széria első részével készülhetünk, de ismét beizzíthatjuk a Castlevania: Lords of Shadow-játékokat is.
1527847233

A Nordisk Film bekebelezte az új Rage alkotóit

A Nordisk Film kiadott közleménye szerint történelmi üzletet kötöttek, amikor sikeresen felvásárolták a Just Cause, a Mad Max és a The Hunter játékokat jegyző svéd Avalanche Studios csapatát.
1488974425

Jason Momoa lesz a Just Cause-film főszereplője

Lassan, de alakul a Square Enix következő filmes projektje, most már biztos, hogy a Trónok harcából ismerős Jason Momoa alakítja majd a főszereplőt, Rico Rodriguezt. Karakteres színész, bár nem éppen latin származású.
1459270800

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.
1451484837

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.
1441818055

Feltámadt a Just Cause-film

Már négy éve is napirenden volt a Just Cause-mozi, ám akkor nem lett semmi belőle. A producer az IGN-nek elárulta, hogy most újra előkerült a projekt, ráadásul a forgatások hamarosan el is kezdődhetnek.
1386172800

Costa Ricában a Just Cause alkotói

Az Avalanche Studios munkatársai Costa Ricában jártak, megfigyelték az állatokat, a növényzetet és az időjárást, közben pedig folyton azt hajtogatták, hogy ezt majd mind felhasználják a következő játékaikhoz.
1368007258

Majdnem készült egy nyitott világú Star Wars-játék

Az Avalanche Studios egykori menedzsere, Oskar Burman a Twitteren elhintette, hogy csapatuk "majdnem" aláírt a LucasArtscal egy nyitott világú Star Wars-akciójáték kapcsán. A projektből sajnos nem lett semmi.